Verhaal

Elien vertelt honderduit over hoe zij als peutertje samen met haar mama en oma taartjes bakte. Een warm gevoel overspoelt haar hart als Elien eraan terug denkt. Toen de weegschaal niet meer het juiste cijfer weergaf, integreerde Elien meer en meer een gezonde levensstijl als visie in haar leven en werden dessertjes en taartjes geschrapt.

Maar… diep vanbinnen zag Elien het anders, helemaal anders.

Na een verkeerde studiekeuze was Elien even de pedalen kwijt. Ze volgde haar adem en buikgevoel en zocht een oplaadpunt in haar leven. Het leren duiken en de kennismaking met de prachtige onderwaterwereld bracht haar de levensvreugde die ze nodig had. Maar… ze besefte dat haar passie voor het bakken dicht bij haar hart was gebleven. Testen, experimenteren, professionaliseren,… en voornamelijk dat gebak een integraal deel kon uitmaken van haar dagelijks eetpatroon was Eliens doel. Elien weet wat ze wil en ze koestert de gedachte: ‘Laat dromen groeien en bloeien’. So she pulled up her big girl britches and her adventure begins… Pastel de Buceo, alias gebak van de duikers, wordt geboren. Waarom Spaans? Spanje is haar tweede thuis en haar eerste buitenlands duikavontuur.